Lidt om Fyn og specielt Munkebo, hvor jeg borMunkebo ligger på Nordøstfyn, mellem Odense og Kerteminde.
Byen er placeret smukt med vand på to sider, Kertinge Nor på den ene, og Odense fjord på den anden.

Munkebo er nok mest kendt for Lindøværftet som byen er bygget op omkring.

Før Lindøværftet kom til var det en mindre landsby og som følge af den nye store industri som et værft jo er, blev der bygget en fantastisk masse boliger, såvel lejer- som ejerboliger, ligesom der kom anden industri til byen.
Det hele naturligvis i fin sammenhæng med den gamle bebyggelse, som iøvrigt bliver genskabt med længst forsvundne bygninger i:   "Gl. Munkebo Miniby".

Byen er i en rivende udvikling, og det er åbenbart attraktivt at bosætte sige i vores by og det er jo herligt, byen er dejlig og har en fantastisk beliggenhed med vand på begge sider, som nævnt i indledningen.

Vi har også den landskendte:  "Munkebo Kro", kåret som "Årets Kro" 2004 med én af Danmarks dygtigste kokke, Thomas Pasfall,  som ejer.
I dag er Munkebo en moderne by med omtrent 6.000 indbyggere. 
Vi har  butikstorv med alt hvad man kan ønske sig af butikker, 3 store skoler og 4 børneinstitutioner, ja selv egen Lokal TV-station  har vi i byen.

Ved kommunesammenlægningen fra 1. januar 2007 kommer vi til at hedde Kerteminde kommune, min personlige mening er, at vi mister en god portion af demokratiet ved sammenlægningen, det passer sikkert fint i den borgerlige regerings kram.
Hvorom alting er, så beholder vi da i det mindste vores borgmester Palle Hansborg Sørensen - og det er jo ikke så tosset endda, når nu uheldet er ude.

NB! Alle links åbner en ny side.

Hvis du kun kan se denne side og ikke andre, så klik på: http://www.john-malmer.dk