Her er lidt links til venner og andre, som jeg har meget glæde af:

 

 
http://www.123hjemmeside.dk/
bilmersen/7642821
Min niece og hendes mand Frederiks hjemmeside.
De er netop flyttet til Grønland (IIulissat / Jakobshavn ) her i september 2007, der er allerede mange billeder derfra og der kommer uden tvivl flere endnu
   
www.dejligbjerg.dk
En meget dygtig dame, her er gode råd f.eks. om design af websider, animerede giffer, webgrafik og meget andet nyttigt.
Bl.a. er hun forfatter til bogen / heftet "FrontPage 2002 - lær det selv" som kan fås hos boghandleren eller IDG Forlaget (www.idgforlag.dk)

www.avast.com Her kan du hente et ganske fortrinligt antivirusprogram, det er ganske gratis for private, og det er efter min mening ret effektivt, og opdateres automatisk hver dag.

www.rejsende.dk En side der fortæller levende om et ægtepar, der har oplevet en masse her i livet, dertil er der en beretning om en tur han havde til Grønland i midten af halvfjerdserne.
   

www.duda.dk
 
En sjov side med næsten uanede muligheder for at se og lære nye ting
   
http://www.youtube.com/profile_videos?user=dabiribd En helt og aldeles vidunderlig lille fyr på bare 9 år, han spiller klaver som en drøm, man tror simpelthen ikke sine egne ører - prøv at se og høre ham hele ens dag er reddet blot ved dt
   
http://www.festklaveret.dk/ En Side Jan Glæsel, David Nyrop og Jørgen Kaufmann har lavet, hvor du kan hente melodien, hvis du står og mangler musik til din festsang, det er et rigtigt godt initiativ, som jeg varmt kan anbefale.
   

Hvis du kun kan se denne side og ikke andre, så klik på:  www.john-malmer.dk